tisdag 4 maj 2010

Nya karaktärer

Jag har plötsligt träffat två nya karaktärer, som jag inte visste att borde finnas. Och nu är det svårt att få historien att gå ihop i och med att det är nu flera personer i den. Jag funderar på att bända lite på någon av de andra för att få in dessa två utan alltför stora förändringar. Med lite brainstorming borde en av dessa två nya personligheter passa in på en redan existerande karaktär (Speldjävulen kommer att bli rasande när han inser att det är han som måste ge efter).
Den andra är Mias döda syster, som jag inte visste att existerade förräns nu. Men det skulle förklara en hel del av Mias karaktär och beteende. Det skulle också knyta ihop många lösa trådar.

Brukar nya personer helt plötsligt dyka upp i din berättelse också?Den här låten hittade jag på youtube och jag fastnade direkt för den. Redan innan jag tryckte på play visste jag att den passar perfekt till berättelsen om Mia. :) Så om det någon gång i framtiden blir till en film (man kan ju alltid drömma ;) ), så tänker jag rösta för att den här sången kommer med. :)

2 kommentarer:

  1. Ja, ibland dyker nya karaktärer upp som vill vara med och som blir viktiga för berättelsen.

    Din bok låter så spännande. Ska bli kul att läsa den.

    SvaraRadera
  2. Klart att personer dyker upp och överraskar när man skriver. De bara kommer, när man minst anar det. Jag tror att det är det som gör skrivandet så spännande och de tillför det där lilla extra som berättelsen behöver. Lycka till! Kram Kim

    SvaraRadera