söndag 13 mars 2011

Valet och kvalet

England eller Finland?
London eller Helsingfors?
Jobb eller studier?

En sak är säker i alla fall: Jag tänker inte stanna här resten av mitt liv. Jag tänker inte jobba med samma sak resten av mitt liv, jag tänker inte vara "customer advisor" mer än nödvändigt.
Vad jag vill göra med mitt liv vet jag ännu inte, men jag har ett ganska bra humm om att det inte involverar att stå och hjälpa kunder skanna produkter i selfservice checkouter, eller förklara varför de inte kan få refund för en produkt, eller hjälpa folk hitta till rätt gång, till rätt sak.

Jag vill få folk att gråta av sorg. Jag vill få dem att gråta av lycka. Jag vill få dem att skratta tills tårarna rinner och de ligger på golvet och krampaktigt håller om magen. Jag vill få dem att fundera, att säga a-haaa! Jag vill få dem att tänka, brista ut i gapskratt på bussen på väg till jobbet, chockera dem så de lägger handen över munnen av chock. Jag vill få folk att dela med sig. Jag vill berätta historier för folk, berättelser som tar en med på upptäcktsfärder i en själv eller i andra, eller i en annan värld. Och det tänker jag göra.

Och med det så vill jag bara meddela att jag tänker byta namn i höst.
Från Petra tillbaka till Terese.
Bara så ni vet ;)

1 kommentar:

  1. Så jag kan fortsätta kalla dig Petra fram tills i höst då? ;)

    SvaraRadera